tisdag 23 juni 2009

:)

Som sagt nya tag blev det och på torsdag kommer våran nya familjemedlem:) Bessie ett sexårigt varmblodssto. Ska bli bra det här:)
Nu har vi äntligen blivit klara med skodan och satt både skodan och kärran på blocket. Hoppas vi blir av med dom så vi kan köpa hästtransport.
Städat hemma har vi faktiskt också gjort idag och Christian har varit så duktig och damsugit hela huset. Nackdelen med att ha stort hus:S Fördelen med stort hus är att man kan ha massa folk på besök.. De e bra:)
Köpte ny bilbarnstol till Olle igår som ska användas från ungefär fem månader men vi använder den redan nu. Han är ju såå lång så nu sitter han mycket bättre och verkar trivas bättre i sin nya stol där han kommer lite högre upp och kan se mer än bara himmel genom fönstret..
Nej nu blir det nog lite filmtajm tror jag.
Blir visst inte så mycket bloggande nu när Cristian är hemma.. Jag undrar varför *visslar* haha.. Tror någon stjäl min tid och det med all rätt.. Såhär skulle man ha det jämt. Får blir miljonärer så man kan öppna något litet tillsammans så man kan vara med varandra jämt:)

Evigt och för alltid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar